Trening

Cardioøkten som knuste mål!

Bruker du pulsklokke?

Pulsklokken min er på meg døgnet rundt fortiden av ulike grunner, men blant annet for å sikre at jeg beveger meg nok. Fitnessutøvere er jo ikke akkurat kjent for å være cardioelskere ;) Selv jeg som er en av unntakene, og som ikke får nok kondisjonstrening, har siden sist konkurransesesong dalt alt for mye i den type aktivitet ift hva jeg liker. – Hva som er meg :)

Men i dag – ikke overrasket – kom jeg opp på mitt tidligere normale aktivitetsnivå. Det betyr at jeg bare på en trening oppnådde 300% – altså laaaaaangt over dagsmålet mitt for kondisjonstrening! Knuste med andre ord målet mitt.

Og det kjennes på flere måter:

  1. Trøtt og helt knust
  2. Sulten – wow!
  3. Herlig stølhet i muskler jeg hadde glemt jeg hadde

SÅ konklusjonen er klar – det skal kjøpes inn nytt skiutstyr, jeg skal få på meg rulleskia som står i boden…..må bare bli ferdig med en fitnesskonkurranse til først – når den måtte bli.

Jeg er skapt for allsidighet. Må komme meg tilbake dit. Skal bare først :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *