Bodyfitness

Formsjekk og annet kjekt :)

Da var tiden inne igjen til første formsjekk siden sist konkurranse, og første før NM til høsten. Uuuups. Viste egentlig hva «dommen ble», men uansett herlig å se coach Ida Markussen igjen etter så lang tid. Blir motivert bare jeg sier navnet hennes <3

Formmessig er jeg ca der jeg var i juletider i fjor, så har ikke god tid akkurat mtp at det er kortere tid nå. Er bare å jobbe på og forsette med fokus om jeg skal komme i mål. Nå som de andre gangene. Snopekuttet går iallefall så det griner – faktisk uventet bra!

image
Klar – ferdig – gå! Det obligatoriske startbildet må til. Let the changes begin!

image

Etterpå traff jeg min livsstilsvenn Lene for litt trening. Jeg fulgte hennes opplegg i dag. Kjekt med litt forandring innimellom. Men egentlig var det veldig likt det jeg selv hadde på programmet:

  • Pull ups
  • Bred nedtrekk
  • Smal roing
  • Strake skidrag
  • Triceps
  • Bicepsimage image image image image image image Så la vi til bonusøvelser i form av armhevinger og diverse skulderøvelser. Gøy! Elsker å møte folk for å trene!
    image image

image

Resten av dagen skal brukes til å rydde litt i huset, og så må jeg ha en lang cardioøkt. Hadde vært kjekt å få Sigbjørn med på tur til Fløyen. Vist jeg lager middag til han kommer hjem går det kanskje i boks ;) Jeg får hive meg rundt :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *