Fritid

Himmel på jord!

#produktsponsing

#ikke sponset behandlinger – bare veldig fornøyd kunde

Noen dager er bare bedre enn andre – slik er det bare. I dag har min dag vært nydelig tross skikkelig grått Bergens vær.image

Etter en nydelig pannekakefrokost gikk turen til Vibeke og Vips Hud og Fotpleie i Blomsterdalen her i Bergen. Tror jeg kunne lagt på den benken flere dager på rad og bare bli dullet med. Makan til magiske hender skal man lete lenge etter. Ansiktspleie, behandlinger av celullitter, farge og form av bryn og vipper, kroppsmassasje og pleie av føtter er det jeg får gjort hos Vibeke. En dyktig hudpleier som vet hva hun styrer med. Her blir ingenting overlatt til tilfeldigheten, og hun får deg til å føle deg som en dronning. I dag var det ansikt- og celulittbehandling jeg fikk utført. Skal fortelle dere mer om de behandlingene en annen dag :)image

image
My kind of snopehylle!

Etter en rask lunsj var det trilletur sammen med Lea og hennes lille babyprins. Lea og jeg traff hverandre under forberedelsene til min første fitnesskonkurranse, og siden har vi vært uadskillelige tross stor aldersforskjell. Vennskap har absolutt ingen alder! Dere kan se bilder av oss fra konkurransen her.

Ellers kom det super melding fra eldstemann om at han hadde kommet inn på utdanningen han har drømt om. Det var veldig kjekt, og mammahjertet gleder seg veldig på hans vegne. Jeg selv fikk også en super telefon i dag som jeg skal fortelle dere mer om senere i sommer, men det er litt hemmelig en stund til;)image

Så nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og er full av energi etter en strålende dag. Himmelen finnes faktisk på jord også <3

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *