Mat

Havregrynsgrøt med ekstra proteiner

Lovte dere en ny variant hver morgen fremover – iallefall «så langt lageret mitt rekker» :)

Mange liker grøt av mer fløffi variant. Det får man ved å ha 3 eggeviter i. Jeg pisker de litt før jeg har de i pannen som består av 40 gr havregryn og vann (vannet skal dekke grynene).  Pisk litt rundt innimellom med en visp under koketiden.image image image

Jeg pynter proteinbomben med 50 gr bær, i dag ble det blåbær, kanel og 10 gr mandelflak.image image

….og cafe mocca ala pippa da. Iallefall til coach sier at jeg må kutte melk ;)image

Del dette;

2 kommentarer

  • Joanna

    Dette var fantastisk lurt (skal liksom spise proteiner til frokost, men sååååå glad i mine oats), havregrøten ble faktisk enda bedre med eggehvitter! Fullt av proteiner og bare 50 ekstra kcal. Tuuuusen takk for flott tips!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *