Motivasjon

Hvordan se resultat!

Kjenner du følelsen av at «ingenting skjer», og «det går så seint»? Det gjør jeg :)

Endelig har kiloene begynt å slippe. Fra først å gå opp i vekt de første 2 ukene av dietten, for så stå stille, har den nå plutselig gjort et stort jump i riktig retning. Finaly!

OK, jeg er fullstendig klar over at jeg nå er på tynn is med å snakke om vektnedgang på en allerede sunn og sprek kropp. Men let´s face the fact: dette er en del av fitnessgamet…..å kvitte seg med fett på kroppen. Om man liker det eller ikke. Jeg kan forsikre dere om at jeg spiser myyyye mat!

Men la meg heller dra det fort dit jeg vil med dette innlegget :)

Hvor ofte hører vi ikke oss si til hverandre: Men ingenting skjer jo! Det går så seint! Det kan være å oppnå bedre tid på mila, la håret gå fra kort til langt, å øke fra en til tre gåturer i uken, eller som hos meg da: bygge muskelmasse og gjøre meg selv klar for scenen i en konkurranse.

image
Dette handler ikke om hva som er fint eller ikke fint. Dette handler om at jeg har oppnådd et mål som jeg har satt for meg selv – ingen andre :) I underkant av 2 år mellom bildene – så og si lik vekt…..

Da er det supermotiverende å VISUALISERE fremgangen sin!

  • Ta bilder med jevne mellomrom
  • Sett opp grafer som viser at du faktisk har gått flere turer nå enn du gjorde på samme tid i fjor
  • Registrer tidene dine på mila, og se hvordan det hele utvikler seg sakte men sikkert mot ditt mål
  • Be treningsstudioet ditt ta ut en rapport for hvor mange besøk du har hatt der for en gitt periode
  • Bruk apper på mobilen eller via pulsklokken

Det var det jeg gjorde i dag. Slik fikk jeg ny giv til å holde ut og stå på videre. Bare det å se på bildene gir meg en ekstrem følelse av mestring. Filmen fra bikinifitness til bodyfintess kan du se på Facebooksiden min her.

Så visualiser, så vil resultatene og fremgangen vise deg at det faktisk har skjedd noe selv om det ikke føles slik <3

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *