Motivasjon

Ikke noe snop før julaften!

Gir meg selv en 38 dagers challenge: ikke noe snop før julaften. Blir du med? :)

Det går rette veien nå, men ønsker virkelig å sette fart på deffingen. Ha fokus på mat og riktig næring. Kutter derfor ut snopet NÅ.

Så selvsagt Candy King !
Siste konkurranse våren 2014 unnagjort, og kroppen fikk litt etterlengtet snop :)

Hvorfor: Vil ikke risikere å få melding fra coach om at det ikke blir noen utskeielser på meg på julaften…… :)

Jeg er veldig opptatt av å gjøre det som må til, og følge oppskriften. Men får jeg beskjed om at cheatmeal IKKE blir aktuelt på julaften hyler jeg nok ut. For meg hadde det vært krise.

For julaften er julaften. Da MÅ jeg kunne spise kakemann, smake på svigermors deilige bakst, litt snop fra julestrømpa (ja, jeg har det fremdeles :), og nyte fra skålen med M&M på bordet under åpning av gavene.

Tradisjoner er viktig for meg, ikke minst snope- og småkaketradisjonen på julaften. Så derfor vil jeg nå gjøre hva jeg kan for å unngå «cheatmeal nekt», og heller klare meg uten frem til da. Når kroppen blir rensket av unødvendig sukker er det også begrenset hva jeg klarer å stappe i meg når jeg først kan spise det. – Vinn vinn.

julekaker
Mors krumkaker og svigermors brunepinner – must haves på julaften :)

«Kan en sjokoladebit på lørdagskvelden skade for deg som spiser så sunt og rent ellers i uka da?» Nei, det skader ikke, men hindrer meg i å få den fremgangen som må til så raskt som det er mulig.

Vi er ulikt skrudd sammen, og dette handler om hvordan min kropp reagere når den får sukker i kroppen. Jeg elsker snop på lørdagskvelden, men ikke den reaksjonen den gir når jeg er på diett.

Så selvvalgt er velvalgt. Jeg kjører på. Bli med? Kjekt å være flere som kan heie på hverandre! <3

 

Del dette;

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *