Mat

Min kveldsmat

Kveldens høydepunkt er når jeg kan sette meg 10 minutter i sofaen med kveldsmaten min. Om jeg i det hele tatt rekker å sette meg ned før den har kommet i magen da :)

Skal ikke mye til for å glede et menneske på diett i matveien, men min kveldsmat er rett og slett en god nytelse.

Min kveldsmat i denne perioden består av casein, blåbær og mandler.

IMG_1242

Casein er enkelt sagt et langsomt protein imotsetning til den proteinen som mange tar rett etter trening i shaker. Casein sies derfor å være perfekt å ta før man legger seg slik at kroppen har noe å jobbe med gjennom natten.

Casein finnes i ulike smaker. Nå bruker jeg casein med vaniljesmak. Denne blander jeg ut med vann til en slags yoghurt konsistens, har så i bær og mandler som jeg blander sammen.

IMG_1243 IMG_1244 IMG_1245

 

I kveld ble den litt bløt pga saften fra blåbærene, men vanligvis passer jeg på at konsistensen ikke blir for flytende. Setter jeg den litt i kjøleskapet før jeg spiser den blir den kald og god, og jeg later som det er is jeg spiser ;)

IMG_1246

Så nå ligger jeg i sengen god og mett, klar for noen timer søvn før vekkerklokken ringer kl 04. Da er det 60 minutter powerwalk før frokost. Klarer ikke 7 timer søvn i natt ser jeg, men det er jo snart helg – igjen :)

God natt :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *