Fritid

Mine essentials på flyreiser

Da er kofferten(e) pakket og vesken klar for avreise til vårens siste fitnesseventyr.

På flyreiser er det noen ting jeg ALLTID passer på å ha med meg.image image

Magasin, ørepropper til musikk, tyggis, en notatbok og skivesaker til å notere ned alle mine tanker og ideer som alltid dukker opp på de rareste tidspunkt :)

I tillegg bruker jeg å kjøpe min favoritt Voss vann på flyplassen (bare fordi jeg digger den minimalistiske flasken :), men i morgen må jeg stå over. Skal bare drikke 1-1,5l vann frem til kl 15, og det inkludert vannet som jeg har i grøten til frokost….. Etter det er det ingen drikke før jeg er ferdig på scenen lørdag. Altså ca 22 timer….Men det er ikke så gærn`t som det høres ut til :) vann

Så en god natt søvn nå forhåpentligvis så bærer det avsted til en av mine favoritt byer: Oslo. Blir nok litt shopping kjenner jeg ;)

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *