Fritid,  Motivasjon

Hvorfor la søndag være første dag i uken?

Jeg ser på søndag som den første dagen i uken. Hvorfor?image

1. Det er en dag med mer tid

Søndag er oftest en rolig dag. Man kan ta seg tid til å sove nok timer, planlegge resten av uka, trene, forberede mat som sparer en for tid i mer travle hverdager. Rett og slett en god dag for god start på uka.

2. Unngår at kosedagen strekkes

Med å starte uka på en søndag kan man ikke utsette «ny frisk» til mandag, og snopet fra lørdagskvelden må rett og slett bare overses.

3. Tren søndag og ta heller treningsfri en travel ukedag

Jeg trener 5 dager i uken. De treningsfrie dagene foretrekker jeg å legge til travle hverdager. Ved å legge gode treninger på spisedagen min lørdag og dagen etter, blir kroppen også raskere kvitt lørdagens kos. Søndager har jeg alltid tid til morgencardio før frokost – no excuses! Selv da barna var små snek jeg meg ut før de våknet. Man måtte bare se de muligheter som var :)image

 

4. Starter uka med tid til venner og familie

Nok tid til venner og aktiviteter sammen med gutta er vel oftest en aktiv mamma`s dårlige samvittighet. Søndager er gode dager for kino, turer eller venninnekos. Å starte uka med å være litt ekstra sosial og gi oppmerksomhet til de som er viktig for en, er en god følelse.

Prøv gjerne, og gi deg slik en god søndagsstart på uka!

Del dette;

4 kommentarer

    • evytherese

      Hei Heidrun, jeg kan virkelig anbefale det og håper du får den samme positive opplevelsen av det. Lykke til! Dette klarer du!

  • Siri

    hei gei. Hvor har du kjøpt den buksen du la ut på snap?
    Jeg sliter veldig med å finne bukser som er smale nok rundt livet, men har plass til rumpe og lår.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *