Motivasjon

Når man bare må gå….

I dag har det vært en litt tung dag. Skal jo i utgangspunktet ganske mye til for å vippe meg av pinnen, men i dag pakket jeg bare baggen og gikk fra treningen etter en halvveis økt.

image
En ryggfi kunne kanskje hjelpe litt på humøret mitt? Litt liv der bak tross over en uke uten rygg eller armtrening. Men bør ikke vare lenge…..

Litt mye som skjer oppe i hodet mitt av andre ting enn trening og skade. Det kombinert med bekymringen for at hånden ikke skal bli snart bra igjen ble litt too much der jeg satt i leg extension apparatet.

Jeg kjente da at det var bare å pakke baggen og dra hjem. Å være blant andre på trening uten å klare å smile fra øre til øre er noe jeg ikke liker. Kan være alvorlig og fokusert, men når man trener skal man kjenne glede. Det gjorde jeg ikke fullt ut i dag. Ikke i form av at jeg har mistet motivasjon eller lyst på trening og fitness, men hodet var for fullt til at jeg klarte å snu tankene tilbake til boblende energi. Ble ikke bedre humør, og fikk ikke mer energi av treningen. Fikk ikke til å føre tankene over til den deilige rusen som treningen alltid gir meg. Det har jeg ikke opplevd før. Kroppen og hodet ville bare hjem.

image
Deilig å komme hjem, få besøk og få tante litt. Babykos er den beste medisin som finnes <3

Så i morgen begynner jeg på en ny dag med ny giv. Jeg kommer sterkt tilbake. Må bare tillate meg selv å deppe litt innimellom jeg også. Kan ikke alltid ha full kontroll. Det er vel det som er å være et helt menneske <3

Del dette;

Én kommentar

  • Linda

    Kroppen kan være et merklig instrument av og til, den sier i fra på mange måter. Gofølelsen din er sikkert tilbake før du aner det :) du er til stor insirasjon for meg Evy! Jeg koser meg med havregrøt, enten jeg skal opp på jobb kl 05.30, eller har seinvakt, da spiser jeg grøten etter powerwalk på fjellet. Klarer ikke å ta den kun med vann, men bruker 50% skummet melk og vann. Det er pga deg at jeg klarer å spise riktigere «treningsmat» Tusen takk for alle tips du deler på bloggen din :) takket være deg, så har jeg til og med bynt å jogge litt, med innlagte spurtintervall. Overdrev sånn den første gangen, så fikk solid gangesperre i flere dager, haha.. Men kjekt å prøve noe annet an fjellturene mine. Og hundene mine er blitt kjempeflink å løpe ved siden meg i fint tempo. Jeg har også sjekka ut Berits blogg, mange fantastiske oppskrifter der. Blir spennende å prøve ut. Da håper jeg du får en flott helg, finner gofølelsen og koser deg med familien din, trøsteklem fra meg en regnfull kveld på I Ålesund :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *