Mat

Frokostvariant

God morgen :)

Dere har nok forstått for lenge siden at jeg er den som fortrekker å følge en viss matplan. Å dra på jobb uten matbokser for eksempel ender da lett med at jeg ikke spiser noe ting – eller helt feile ting – fordi jeg blir så frustrert over alt både kantiner og produsenter klarer å putte i det som i utangspunktet er super sunn mat.

Fristende salatbarer, men som glinser av tilsatt olje. Ett raskt måltid fra kjøledisken med bare 90 kcal med cottage cheese eller yoghurt, men  der ordet sukker lyser mot meg fra varedeklarasjonen. Me not like.

Men der skrev jeg meg litt vekk fra utgangspunktet – nemlig en ny frokostvariant :) Eller ny og ny. Coach har satt denne opp på dietten min flere ganger, men da som smoothie. Jeg foretrekker grøt til frokost så det har liksom aldri blitt til at jeg har prøvd den ut. Da jeg kjente smaken angret jeg rast på at jeg ikke har prøv denne før. Nydelig godt!image image

Det er havregrynsgrøt kokt på vann, med skogsbærblanding og most banan i. Yepp, smaker like digg som det høres ut som. Bare prøv. jeg har spist den hver dag denne uken, og kommer nok til å gjøre det noen dager til :)image

I dag får vi besøk av familie fra Sunnmøre. De skal være her i helgen. Gleder meg SÅ til å få tante litt med smårollingene. Blir jo ikke noe problem å stå tidlig opp sammen med de i alle fall – jeg er nok oppe før de uansett ;)

Fin dag til deg :)

Del dette;

2 kommentarer

  • Sissel

    Hei!
    Spennende å følge deg. Du inspirerer! :) Hvordan lager du denne, og hvor mye av hvert? Ser nydelig ut :) Lykke til med albuen din! :)

    • evytherese

      Hei Sissel, tusen takk for fine ord! Ta ønsket mengde havremel i en liten panne og fyll på med vann. Rør i det imens det småkoker, til passelig tykkelse/ca 2 min. Ha i ønsket mengde med bær i slutten av koketiden så bæren blir varm (jeg bruker frossne bær). Mos banan og rør den i til slutt. Nyt :) Du lager grøten etter oppskriften på pakken med mandelmel. Hvor mye jeg lager handler varierer, men en plass mellom 30 – 50 gram med havremel, ca 100 gr bær og en liten banan.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *