Bodyfitness,  Trening

One of those days …..

image

…. men jeg kan ikke annet enn å le :)

Har vært trøtt i hele dag. Merkelig nok er det på de dagene energinivået kjennes lavt at jeg oftest perser på trening.  Så selv om tiden ble knappere enn jeg egentlig kunne tenkt meg, kom jeg meg heldigvis tidsnok avgårde.

Jeg følger selvsagt et fast treningsprogram, men i dag ble det av en eller annen grunn bare rot. Så hadde det ikke vært for pers både på leg extension og leg press så hadde jeg hengt skikkelig med hodet :) Det var flere av de andre som trente som kommenterte: «….. at det var da voldsomt som den vanligvis så strukturere Evy spratt fra det ene til det andre apparatet i dag! » :)

Det hele ble bare komisk, så til slutt festet min mann denne lappen på meg og sa: «Rett og slett i ustand» :)

 

Del dette;

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *