Fritid

Sannheten om mine treningsfrie dager!

I dag er det treningsfri dag. Man skulle kanskje tro at alle mine treningsfrie dager er planlagt fra A-Å, full av alle de aktiviteter og plikter jeg ikke rekker ellers i uka. Sorry, der må jeg skuffe dere :) De er ofte så lite planlagt som det går ann å bli!

Jeg har en treningsfri dag i uka. Jeg har en plan for når i uka den skal være. Likevel starter ofte den treningsfrie dagen med at det blir en helt annen dag……

IMG_8117
Fikk ny tights i posten i dag. Passformen falt umiddelbart i smak! Lett foret og slik varm og god for cardio på kalde høst og vinterdagerl. Budskapet til Nike blir jeg aldri lei av: Just do it!

Den treningsfrie dagen blir ofte den dagen jeg har slått av vekkerklokken litt for mange ganger, og derfor ikke kommet meg ut av sengen så tidlig som planlagt. Siden jeg har treningsfri tenker jeg så at jeg har all verdens med tid, så da blir jeg også ofte lenger på jobben. På vei hjem blir det ofte litt ærend og jeg kommer slik relativt sent hjem. Så er det middagslaging og matforberedelser til neste dag da.

Siden jeg skal opp igjen kl 0500 neste dag, og iallefall ikke drøye den flere morgener for da ryker jo hele uka, må jeg legge meg i rimelig tid som i seg selv også korter ned på tiden på kvelden til å få unna ting. Plutselig har dagen gått. Den treningsfrie dagen ble annerledes enn de andre som i seg selv er et poeng for meg, men ikke heeelt slik jeg liker den.

IMG_3785
Heldigvis har vi en hund som må luftes, og en nydelig tursti rett ved huset vårt. Magisk himmel i kveld.

Konklusjon: Jeg er laget og programmert for å ha MYE å gjøre, AKTIVE dager og full rulle for at jeg skal fungere best mulig.

Lærdom: Neste uke skal jeg passe på at den treningsfrie dagen blir NÅR og SOM planlagt. Må jo utfordre meg på andre områder enn i styrkesalen også.

Så; Never Give Up Improving Skills!

 

 

 

Del dette;

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *