Fritid,  Trening

Jeg tok en pause!

Lite blogging fra meg de siste dagene – faktisk ingenting siden, når? :)

Tok meg en liten pause. Har vært i Oslo i forbindelse med både jobb og pleasure. Noe så digg!

God mat og dikke uten å telle kcal, møtt mange nye herlige mennesker, også trent og ikke minst gått mye siden det var kaos i Holmenkollen lørdag,  og vi måtte gå nesten helt ned til sentrum. Yeah yeah :)

Holmenkollen ja, var oppom folkelivet der og stor koste meg i kulden. Så på hopprenn som er en ting å se på TV, men hjelpe meg for en respekt jeg får når jeg ser det live!

Ekstra moro var det å klare å prestere å løpe 60 minutter nesten i strekk igjen også. Og det inne på Bislett stadion på banen der. En ny opplevelse. Fatter ikke de som orker å løpe der i 24 timer!!

Når det kommer til min egen kondisjon: WOW! Neida, tuller, men godt å kjenne at jeg ikke så ute å kjøre som jeg trodde ;) Eller kanskje bare godt i gang igjen? ;)

Kroppen kjennes i alle fall ut til å like det som skjer, og jeg er klar og fylt med ny motivasjon til å komme i min optimale form igjen.

Du vet: fit, strong & happy er det som gjelder for meg – uten på og inni! <3

PS: kroppen takket meg med denne helgen med supre vekt og cm mål da jeg kom hjem :)

Yes, Pascal digger jenter med muskler – i alle fall når de spiser kakene hans :) Herlig spontan møte og samtale med flott menneske!

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *