Bodyfitness,  Mat

Spisedag ala` Fitnessfrue

Første diettuke har faktisk gått som en lek, og jeg merker at det verste vannet har begynt å slippe tak.

I dag våknet jeg til den gjenkjennende gode lørdagsfølelsen når man er på diett som sier: «Ååå lørdag, spisedag, hva har jeg lyst på mon tro?»  :) Jeg var iallefall sikker på at i dag skulle jeg ha min første kakemann for i år – jeg bare eeeelsker det, så da får det bare være at det er lenge igjen til jul! :)

IMG_8081 - versjon 2

Lørdager kan jeg spise noe av det jeg har savnet iløpet av diett uka. Jeg holder meg som oftest til det samme frem til ca kl 18, men spriter bare maten litt opp, som i dag med fetaost, litt mer mandler og bær. Kroppen reagerer bare med å bli slapp og rar om jeg spiser annet enn det den er vant med.

IMG_8071 - versjon 2
Havregrynsgrøt kokt på vann, steviosa, kanel, bringebær og mandler + cafe latte ala` Pippi
IMG_8078 - versjon 2
Indrefilet av svin, fetaost, pasta og diverse grønnsaker til lunsj
IMG_8102
Blanding av skyr og kesam, mandler og bringebær
IMG_8105 - versjon 2
En av våre lørdagskveld favoritter :) Lenge siden sist, så i kveld smakte det nydelig!

Trente to økter i dag. En styrkeøkt for overkroppen sammen med en god og kjær teammate, og en lengre cardioøkt i nydelig natur her jeg bor.

IMG_8091 - versjon 2

IMG_8092 - versjon 2

IMG_8098 - versjon 2

Er stiv som en stokk og full i gangsperre etter en god treningsuke, så nå skal jeg rett og slett legge meg i sofaen og se på streaming fra NM i fitness som foregår i Oslo i helgen. Blir helt syyyyk av å se på alle de flotte utøverne, og ikke minst mastere i bodyfitness. Hjelpe meg – det blir tøft å skulle hevde seg med de!

– God lørdagskveld til deg <3

IMG_8101
På lørdagskvelden og etter en bedre middag er Fitnessfrue en Fru Candy King <3

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *