Fritid,  Trening

Trening + naturopplevelse = dobbelt med energi

Se den nydelige naturen jeg hadde rundt meg på intervalløkten i dag!

image

Er hjemme på Sunnmøre denne helgen, og hadde meg en 40 minutters «gå/løp» økt. Ville så gjerne dele med dere den flotte naturen jeg hadde rundt meg!  Det er bare til å nyte. En slik kombinasjon trening + natur er til å få masse ekstra energi av!

image

image

Siden det ikke blir så ofte jeg er på Sunnmøre lader jeg også opp med god, og for meg, ikke hverdagslig mat fra mors og svigermors kjøkken. Siden jeg mest sannsynlig starter onseason neste mandag, og er på diett neste gang jeg er her, har jeg bestilt fleskepannekaker hos svigermor. Det er det desidert beste jeg kan få! Får vann i munnen bare av tanken :)

God lørdagskveld til deg!

 

Del dette;

6 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *