Mat

Ukens middagstips

Vi elsker som sagt å grille, og gjør det gjerne i plaskende Bergensregn. Grilling for oss er i hovedsak å gi maten en litt annen smak, ikke å sitte ute i strålende sol :) Selv ungdommen i huset slenger noen fileter (og sikkert pølser også ;) på grillen når vi ikke er hjemme, og de må lage middag til seg selv.

I helgen ville vi ha taco, men også laks. Slik ble det tacolaks :) Lenge siden det har vært SÅ stille rundt bordet, og eldstemann ble sittende enda lenger enn oss andre. Fikk tydeligvis ikke i seg nok <3

Slik gikk jeg frem:

Skar opptinte laksefileter i fire, på langs og på tvers – som staver. imageImens de lå på grillen laget jeg en deilig salat av det vi hadde av grønnsaker i kjøleskapet:

  • babyspinat
  • paprika
  • squashimage

La speltlomper ca 4 min i stekeovnen, og avkjølte de i en avlang skål til de ble kalde og var stivnet. Man kan også legge de over kanten på en skål, pinne, i en stor kopp – hva som helst som gir den formen man ønsker på «skjellene». image image

Fylte skjellene med salat, toppet med mager kesam, og la laksebitene med tacokrydder på toppen. Need I say more? Nydelig!

God middag :)

Del dette;

Én kommentar

  • Eli

    Hei, dette så godt ut! Skal prøves en dag. Jeg er blitt motivert av deg til å lage meg mat – og treningsplan, og skulle gjerne visst hvordan du lager dine, med farger og bilder? Hva slags dataprogram lager du disse i?

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *