Motivasjon

Verdien av å ha en coach

I kveld er jeg litt sånn høyt oppe. Har sittet og sett på bilder tilbake fra 08. mars 2013 da fitnessreisen min startet med mitt første fitnesskosthold- og treningsprogram.

image
Mitt første instagram formbilde ved første diettstart 2013.

Jeg er pr i dag ikke i en total form jeg kunne trives med å være i hele året. Likevel er jeg super fornøyd, og veit at jeg vil bli enda mer fornøyd med bodyfitnessresultatet våren 2015, enn jeg var med bikinifitnessresultatet 2014.

image
Formbilde januar 2014 som bikinijente. Skal bli spennende og se hvordan det ser ut i januar 2015 som bodyfitness utøver!

Min reise starte med at jeg fant noen som hadde troen på meg, og som ville hjelpe meg til å vise de nødvendige tiltak for å nå min store drøm. Resultatet etter det første coachmøtet var en lang handleliste for mat, klar beskjed om begynne å spise mer og ett nytt målrettet treningsprogram i hånden. Glad og forventningsfull var jeg da, lite viste jeg likevel at dette skulle bli for meg en eventyrlig reise – på mye godt, men også litt vondt.

image
Denne hang på kontordøren min i 2 uker før jeg turte å ta den på. For meg var det som å vinne en Oscar å bli vurdert som god nok som medlem av Teambodytech <3

Jeg hadde aldri klart dette uten min coach, min mann, mine barn, mine venner OG ikke minst de som ikke hadde troen på meg…. ;) Uten noen som hjalp meg å legge til rette for denne litt nye hverdagen ville dette ikke være mulig. Man må omringe seg med de mennesker som tror på en. Man trenger backup fra både coach og de nærmeste med å holde riktig fokus, riktig innstilling og ikke minst holdning til det som skjer med kroppen – og hodet.

IMG_5599
Jeg med trøtt dietttryne backstage under innveiing til konkurranse nr 2. Min kjære coach Ida Markussen alltid like kul, fresh og skjønn!

I denne prosessen har det også vært viktig å beskytte selvtillitten min – eller rettere sagt selvfølelsen. Det er viktigt å få rett energi som kan bygge selvtilliten og selvfølelsen sin når man skal begi seg ut på noe som er litt skremmende og ukjent. Mye skjer med kroppen og tankene i hodet, og her har min coach vært til uendelig verdi for meg. Hun har holdt meg på bakken, forberedt meg på hva som kan komme og ikke minst hjulpe meg til å holde hodet på rett plass når det vil litt feil vei.

med coacth

På samme måte som min coach, min familie, mine venner og de som IKKE har heiet på meg har vært en vitamininsprøyting for meg – min heiagjeng – så håper jeg å kunne være det for deg via min blogg.

Foto: iform.no
Intervjuet av iForm under innveiing Sandefjord Open 2014. Foto: iform.no

Trenger du noen som heier på deg, så er du veldig velkommen til å kommentere under innleggene mine her, på facebook eller instagram. Jeg svarer alle. Dersom du ikke ønsker at innlegget ditt, og mitt svar til deg, skal publiseres skriver du bare det i kommentaren din,  og jeg vil respektere det.

Jeg har troen på deg.

Foto: Jon Klasbu
40 år og drøm oppfylt. Foto: Jon Klasbu

Jeg får ofte spørsmål om hvilket team jeg er medlem i, og hvem som er min coach. Jeg er lykkelig medlem av Teambodytech og min fantastiske og for meg one and only coach er Ida Markussen

 

 

Del dette;

2 kommentarer

    • evytherese

      Hei Heidrun – så hyggelig at du synest det, og ikke minst at du forteller meg deg. Er motivasjon tilbake for meg det! Vi trenger alle heia mennesker rundt seg :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *