Mat

Adams matkasse – godt nok?

Kom på under morgenturen min i dag at jeg har glemt å gi dere min evaluering av Adams Matkasse som vi prøvde ut forrige uke.

Vi har prøvd ut 4 av 5 middager. Den siste venter vi med da Tapaskjøttdeig ikke er det vi ønsker å spise midt i uken. Det er lørdagsmat for oss. Så da får den vente litt :)

Vårt inntrykk er at dette er en måte å sikre seg varierte middager med varierte smaker. At det var fisk to av 5 middager ser vi på som et supert pluss. Nærmere terningkast på de ulike middagene finner du på Instagramprofilen min.image

Det vi reagerte på var den store bruken av olje og smør. Ja, det gir god smak og ja, vi skal ha i oss fett, men er det virkelig nødvendig med 2-3 ss smør + 2-3 ss olje i ett og samme måltid ? I tillegg var det for mye lys pasta, ris og bulgur – tilbehør som mettet dårlig.  image

Kostnadsmessig er nok dette er god ting selv om vi opplevde at det ikke ble nok mat til 3 idrettsgutter og en Fitnessfrue. Det var det basert for mye på at man skulle mette seg på tilbehøret og ikke proteinkilden.

Trenger man hjelp til å strukturere middagene sine, og se til at man får i seg god mat for seg og familien, er jeg ikke tvil om at det å bestille seg matkasser er en god ting. Dette var også en fin måte å få gode ideer til egen matlaging og variasjoner på. Jordskokk er f eks en av de grønnsakene jeg har helt glemt, og som jeg ble minnet på igjen via matkassen. Det smaker jo bare helt utrolig nydelig, og er et supert alternativ eller miks til poteter og søtpoteter.

Så dette kommer vi nok ikke til å gå inn på som en fast greier, men innimellom er dette en god ting. Men da må jeg være offseason :)image

Er veldig nysgjerrig på Grete Roede kassen til Godt Levert – så tror vi må ta en runde med å prøve den også.

Konklusjon: hadde jeg kunne bestilt ALLE matvarene vi bruker til alle måltider og fått levert på døren – slippe å gå på butiken selv  – DA hadde jeg gått inn på det da! :)

Del dette;

3 kommentarer

 • Lars

  Prøvde dette i fjord, etter store ord fra fam. Vi ble kjempefornøyde, men kanskje ikke Adam. ?

  Vi fikk nemlig opp øynene for å gjøre det selv fra bunnen av…og har nesten ikke sett oss tilbake siden. Nå lages maten nesten like fort som «det enkle», og vi synes maten smaker mer, vi kan fryse masse mat, og far har funnet seg tilbake på kjøkkenet, hvor han trivdes så godt før livets kjør og mas og stress tok han.

  Så eg må gå anbefale alle disse «enkle kassene». ?????

  • Janne

   Hei Lars!
   Så smart å fryse masse mat! Hva lager du da? Her lager vi som regel fra bunnen av – hver dag. Lage opp i store mengder og fryse er jeg dårlig til, men det hadde forenklet. Fisk er jo gjerne «fastfood», så det erclett å ty til det…
   Tusen takk til deg fitness frue for fantastisk blogg! ??

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *