Motivasjon

Drittlei!

I dag er jeg drittlei…..Ups, hva skjer?

decidee[1]

Ikke drittlei av å trene og leve sunt, men drittlei av å ikke kunne spise all den deilige JA-maten som finnes, ikke røre frukt annet enn banan etter trening, ikke kunne droppe styrketreningen og dra på spinning istedet, ikke kunne ta en ekstra kopp kaffe med skummet melk i…..You see?

image

Det har kommet gradvis over meg i dag, og jeg kjenner at jeg må jobbe skikkelig med hodet. Bare viljen og selvdiseplinen kan holde meg i sjakk, og til oppsatt plan.

Å lytte til hodet gjelder ikke i den fasen jeg er inne i nå. Jeg har masse energi så dette handler ikke om at jeg er sliten eller sult. Det er rett og slett psyken min som prøver å sette meg opp imot meg selv.

IMG_1476

Så da er det bare en ting å gjøre: spise torsken min, ta på meg treningstøy, rette seg opp i ryggen og dra på SATS for dagens benøkt.

Jeg vet at etterpå vil jeg ha det mye bedre, og smilet vil komme på plass før jeg legger meg.

IMG_1477

I morgen er jeg tilbake med positive tanker igjen. Så godt kjenner jeg meg selv :) Jeg må bare ikke følge hodet mitt i dag, men hjertet…….og det vil hit: tilbake til denne opplevelsen igjen – gøy backstage og gøy på scenen <3

IMG_6392

Foto: iform.no
Foto: iform.no

 

 

Del dette;

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *