Motivasjon

Mitt nyttårsfortsett

Har du nyttårsfortsett ? Jeg har, eller, jeg har 2 mål, 1 prosjekt og 1 nyttårsfortsett.

Nyttårsfortsett for meg er en utfordring som bare avhenger av meg selv. Derfor dele jeg opp målene mine for 2015 som jeg gjør.

image

De 2 målene: Jeg SKAL komme meg på scenen igjen til våren. Målet er 2 konkurranser. Det blir knallharde uker fremover, ikke minst fordi MANGE kg skal av før påske, og det uten å miste for mye muskelmasse. Det er den ærlige sannheten og desverre et nødvendig fokus for å komme i sceneform. Jeg har ikke lang tid på meg….

image

Prosjektet: Litt dumt av meg kanskje å nevne det når jeg ikke kan si hva det er, men kan si så pass at det er et prosjekt jeg skal begynne med når konkurransene til våren er ferdig. Dere skal få vite det iløpet av året, men foreløpig må jeg holde stilt :) En utfordring i seg selv da jeg gleder meg stort, så håper jeg ikke møter på noen hindringer i veien.

Så nyttårsfortsettet: Jeg har prøvd mange ganger før, klart det, for så begynt på igjen. Typisk fortsett altså :) Jeg er som mange andre avhengig av Cola Zero, og må ha min halvliter for dagen. Ikke bra i det hele tatt, og tannlegen min er lite blid på meg for dette :) Jeg skal trappe ned fra neste uke av.  Starter med annenhver dag i en uke, så hver tredje dag osv. Målet er å ende i en halvliter for uka. Må finne den beste dagen. Blir nok fredager eller søndager :)

image

Har du nyttårsfortsett? Fortell meg gjerne! Kanskje det er noen som vil på lightbrus rehab sammen med meg? :)

 

Del dette;

2 kommentarer

    • evytherese

      Hei Jeanette, jeg synest det er verdt et forsøk til! :) Tusen takk for lykkeønsker! Håper du får en fin nyttårsfeiring! Hilsen Evy Therese

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *