Fritid

Fitnessfrue breaks the routines

Våkne 1 time senere enn vanlig. Ligge i sengen og lese litt i månedens bok.

image

Drikke kaffien FØR frokosten er ferdig.

 

image

image

Lage seg well done proteinpannekaker med lønnesirup istedet for havregrynsgrøt….image

image

image

Innse at klokken er alt for mye, må bare hive seg inn på badet og har altfor dårlig tid.

Jeg har gjort en ting jeg ikke trodde jeg kunne: Fitnessfrue has break the routines :)

Så får jeg tenke på om jeg likte det eller ikke….. ;)

Del dette;

2 kommentarer

  • Kristin H. G.

    Den boken leste jeg i fjor, utrolig fin og morsom, men samtidig også veldig trist. Jeg likte den veldig godt og tror du kommer til å syns slutten er litt rar, men riktig ^^ Kos deg med den! Bra du leser den på engelsk! Språket er så levende!

    • evytherese

      Hei Kristin :) Får ikke lest så mye av gangen så må nesten starte på begynnelsen hver gang – hehe – men ja, jeg digger henne. Blir spennende å se da forstår jeg, får se om jeg ikke får lest mer i helgen for nå ble jeg nysgjerrig her :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *