Fritid

Skadet :(

Har ikke trent på 2 dager…..eller jo, har jo gått lang tur i kveld men ikke sånn svette trent :)

Har fått betennelse i overarmen som gjør at jeg knapt klarer å løfte ett glass. Kjente det for en uke siden etter en skulderøkt, og har bare blitt værre. Kjedelig.

image
Lilli klar for kveldstur i det nydelige vårværet.
image
I nabolaget vårt har vi uendelig med slike stier. I dag gikk vi i en time i slikt landskap. Nydelig.

Kunne selvsagt tatt meg en løpetur, men tenkte at jeg kunne ha godt av å ta det litt roligere ett par dager for å gi hånden litt fred. Saken er når jeg da ikke står opp kl 05 for å trene, så «forsover» jeg meg og blir «normal» :) Står da opp 0630, og selv magen lurer jo hva som skjer. Den bruker jo da å være mett, og snart klar for mat igjen :) image

Hele meg blir litt forvirra av det, og jeg får liksom ikke gjort noe. Hele fritiden min blir litt sånn skiplet til. Selv matrutinene mine går i stå. Mister helt kontroll. Liker det ikke, for jeg kjenner jo at det ikke fungerer for meg.

Så i morgen starter jeg rett og slett dagen med en langintervalltur før frokost, og ser om jeg kan få meg i rutine igjen. Er bendag på programmet også, så det skal vel gå bra med tanke på armen. Håper på det i alle fall….image

Hvorfor stresse tenker du kanskje? Stresser ikke jeg, men jeg har min måte å leve på som jeg trives best med :) Dessuten har jeg jo muskler som skal bygges ;)image

 

Del dette;

6 kommentarer

 • Skofrue?

  Det passer jo utrolig godt at du holder deg borte fra sukker og hvitt mel, da, for betennelser elsker jo nettopp det. God bedring, del gjerne noen veldig gode benøvelser med oss, hadde vært inspirerende med noen riktig effektive noen?? Jeg bruker bena hele dagen, og er ganske sterk, men det er utfordrende å finne øvelser som gjør meg stekere uten å gjøre kne og piriformis vondt!! ??

  • evytherese

   Gå inn på fanen trening, da finner du en benøkt som ett av de siste innleggene, Skofrue :) Gjør hånden for mye vondt i morgen må jeg brule fantasien, så du skal ikke se bort ifra at det kommer noen til øvelser :)

 • Michelle

  Masse god bedring! :) Det er dessverre sånt som ofte rammer oss som liker å trene mye styrke. Det vil alltid dukke opp perioder hvor kroppen ikke jobber på lag med tankene.. Jeg hadde selv en skade i skulderen for litt siden hvor jeg måtte gå 4 uker uten å kunne trene overkropp.. Men nå er jeg back!
  Forhåpentligvis går det noe raskere for deg! Nyt solen i dag da, er jo perfekte tur været ;)

  • evytherese

   Tusen takk Michelle! Det finnes nok råd :) Ønsker deg en nydelig maidag også <3

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *