Fritid

Fra usikker til overbevist!

Var litt usikker i helga, om det var så lurt. Lurt å ta seg 4 helt alene dager i Oslo uten andre planer enn trening, holde dietten selvsagt og ta dagene som de kommer.

Etter 1t var jeg overbevist. Og nå ligger jeg lykkelig i sengen etter en nydelig dag der jeg har gjort alt fra å dingle med bena, til å hjelpe til med å bære ett flyttelass, til deilig ettermiddag og tidlig kveld med venninne og datteren hennes, og til slutt en super intervalløkt.

Smilet går fra øre til øre.

I morgen skal jeg starte dagen med intervaller i parken før frokost, og styrketrening på SATS etter frokost. En intervalløkt til må til i løpet av dagen, men den vil jeg se litt ann hvordan jeg skal ta.

Og kjenner jeg meg rett blir det mye sosialt også :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *