Motivasjon

Som ett besøk på disco!

I  dag trente jeg grytidlig med tanke på at det er ferie i storby. Kl 0640 var jeg på plass i SATS i Akersgata. Det var motivsjonskick i det jeg kom inn døren!

Mange råsprek og godt trente morgenfugler med det høflige Oslo smilet og praten på lur (elsker den siden ved Østlendinger), full rulle med cross fit time i lokalene som gav masse energi til oss som ikke var med, men trente rundt, en vilt dyktig instruktør som tydelig skapte en gi alt stemning, jenter som tok kroppshev med ekstra vektbelastning på rekke og rad….. jeg bøyer meg i støvet, men ble dødsmotivert av dette miljøet .

Trøttheten etter nok en Evy natt, der jeg lå en halv meter over madrassen (du kjenner følelsen?), var borte på ett blunk.

Så nå er det natta for i morgen tidlig skal jeg tilbake.

Ikke sponset innlegg, bare en sykt digg morgen!

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *