Mat

Himmelsk fitnesslapskaus

Enten så er det jeg som har hatt avslåtte smaksløker, eller så har jeg rett og slett virkelig funne nøkkelen til hvordan lage nydelige måltid tross begrensede muligheter for ingredienser.

Har grublet en tid på hvordan lage lapskaus uten gulrot, biffkjøtt, tomater osv. Det endte i dag med noe myyyyyye bedre – se bare her:

Jeg kokte skivede søtpoteter møre imens jeg stekte opp kylling, paprika og squash.
image

image

image
Jeg hadde så søtpotetete og grønnsakene i en blender, og moste det til ønsket konsistens sammen med kokevann fra søtpotetene. Jeg krydret godt med ukens favorittkrydder, tacokrydder. Her kan man bruke det man liker best og har tilgjengelig.

Blandet så i kyllingen og tada: nydelig lapskaus som fikk selv MEG til å holde stilt i 10 minutter :)
image

image

image
Dette var så godt at nå har jeg laget dette til alle mine lunsjer for de neste to dagene. Dette blir en nytelse å varme seg på jobb!

Ellers har dette vært en super søndag. Flere turer ute i det herlige vinterværet.
image
image
image
I ettermiddag tenkte jeg å ta turen på Zumba. Etter å ha instruert i spinning, aerobic, step og dans i over 20 år fikk jeg alt som heter gruppetimer langt opp i halsen. Men i det siste har jeg kjent at det har kriblet litt i den foten igjen. Siden det er bare bonustreninger på meg denne helgen tenkte jeg å kose meg litt med alternative trening. Kjekt :) Kjenner at jeg blir veldig godt humør av det. Bonustreninghelger er absolutt fast fremover, selv om det fører til litt tettere program i uken! Helgen ble så mye lenger :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *