Fritid

Ikke lenge igjen …

Etter bentrening og LITT husrydding verket hånden min så pass at jeg ble mega deppa. Da var det bare å snu humøret med å finne på noe gøy sammen med familien. image image image

Vi endte slik opp med å være litt  turister i egen by, og det ble både Starbucks, byvandring og is på oss.  Deilig når solen skinner i byen vår – ikke hver dag det kan man si ;)imageimage

Nå er det heller ikke lenge igjen til eldstemann skal flytte hjemmeifra. Vi nyter derfor hver dag, og tid vi kan tilbringe sammen alle 4. Oslo er heldigvis ikke langt unna!image image image image Så mye frisk luft gjør meg lys våken, så kommer meg nok ikke i seng tidlig selv om jeg må på jobb i morgen.

Satser på trening selv om armen min prøver å fortelle meg at det ikke går. Venstresiden min er heldigvis frisk som en fisk, og den har vel ikke noe vondt av å få litt ekstra trening «alene». Jeg er jo både større og sterkere på høyre side som er betent anyway. Noe blir det uansett kjenner jeg meg rett :)image image

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *