Fritid,  Hud og mote

Ikke bare trening :)

#Annonse»

Fitnessfrue er ikke bare på treningssenter i fritiden sin altså :) Italian1

I går var jeg så heldig å få komme på en snik titt hos Interoptikk Bakketeig her i Bergen. Solbrille og brillemerket Italia Independent tar over butikken fra torsdag til lørdag denne uken. I den forbindelse var jeg på en fotoshoot for de. Kjempe gøy å få gjøre slike oppdrag!

Her  har dere noen bilder «behind the scenes».  Å stå foran kameraet er jo nesten en treningsøkt i seg selv :) Synest spesielt slagordet til Italia Independent passet meg midt i blinken – er dere ikke enige? :)IMG_9610

Italia3

Var jo så mye kult å se på at jeg med min elsk for solbriller gikk jo helt bananas med mitt eget kamera, og glemte nesten av at jeg skulle ha fokus på fotograferingen. Italia2

Interoptik Bakketeig skal ha kveldsarrangement torsdag til lørdag denne uken. Det er gratis å delta, og alle dagene blir det festaften med forfriskninger, lett fingermat og DJ`s i butikken.

Jeg personlig digger når butikker lager slike kvelder for sine kunder, og ikke minst når det skjer utenom nattåpent der det er for mye fokus på salg og lite på opplevelse. Og jeg lover deg, å prøve disse brillene er en opplevelse i seg selv.

På lørdag skal de ha afterparty med langåpent i butikken, og påfølgende party med DJ på SUMO. Det åpent for alle som er i Bergen den dagen. Skriv deg på gjesteliste her så kan vi møtes!Italia4

Kom gjerne bort og si hei til meg, så kan jeg få hilse på dere. Alltid så kjekt å møte nye mennesker. Lurer dere på hvem jeg er er jeg nok den eneste som går med solbriller på inne ;) Tror det må bli disse som blir mine nye solbriller i år …. :)Italia5

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *