Fritid

Til å le av ! :)

I dag har jeg fått skikkelig latterkrampe hele 3 ganger, du vet sånn latteranfall som bare ikke vil gå over og man ikke får frem et ord når folk rundt deg lurer på hva i alle dager som skjer :)

Kanskje litt intern «fitnesshumor», men så lenge det er meg selv jeg ler av så går det vel bra.

Kom nemlig over disse to bildene her.image image

Ser  dere godt etter handler de begge om nusser som må settes på plass. Snakk om kodak moment – hahahah :) De puttes på plass, og limes på plass :) Yepp, medaljens bakside med lav fettprosent – iallefall for oss som ikke har fått hjelp av en kirurg, og i tillegg har kommet litt opp i årene. Say no more! :)

Den andre dreide seg om en veldig hyggelig henvendelse fra damebladet KK om de kunne få bruke en av oppskriftene fra bloggen på deres nettutgave www.kk.no, og i tillegg om de kunne sitere meg. Klart jeg sa ja til det, men jeg lo skikkelig godt da det var bolle oppskriften min de ville ha! Er det mulig! :) Trodde jeg skulle knekke sammen av latter. Innlegget kan dere lese her. Men men, boller kan iallefall gjøre godt for den psykiske helsen om ikke annet :)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *