Fritid

Today will be a good day!

Våknet så happy av at armen kjentes helt super tross overkropps- og bicepstrening i går. Yes! Så da er det bare å fortsette med sakte men sikker progresjon – and I will soon be back on track !

Andre ting som vil gjøre at dette blir en super dag er:

 • at jeg skal til naprapat, og teamsjef, Thomas for behandling og tips til hvordan trene opp igjen armen min.
 • etter jobb skal jeg til hudpleier og få massasje fra topp til tå
 • håper at det blir sushi date med kjær venninne og teammate i kveld.

Gutta har andre planer en sofakos de også, så da benytter jeg muligheten til å lufte meg litt. Jeg elsker jo å være i byen.

Så dette blir en super dag kjenner jeg. I am ready! :)image image image image

Del dette;

3 kommentarer

 • Mia

  hei du skrevt følgende:
  «Onseason light vil slik bety at jeg fremdeles skal få i meg nok energi av maten, men kutte ut cheatene i ukendagene.»
  hva er cheatene?

  • evytherese

   Hei Mia, for meg er cheat i denne perioden vært 1) alt for mange restaurant og kafe besøk med venninner; godt for hjertet men ikke for vekta om det blir for mange av de 2) cafelatten og moccachino fra kaffiautomaten på jobben 3)sjokolade eller iskrem til Grey`s 4) proteinbarer 5) never med nøtteblanding – sånn :)

   • Mia

    Snille deg! Må bare fortelle deg at du er til kjempe stor inspirasjon i hverdagen og jeg leser bloggen din fast hver dag, går ikke en dag uten å sjekke bloggen. Du kan godt oppdatere mer enn 1 gang om dagen?

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *