Mat

Julebord :) På diett…..

Tid for årets julebord, og fredagskvelden tilbringes i annet enn treningsklær :) Kjekt å pynte seg litt, og kose seg sammen med mann og gode kollegaer!image

Julebord og diett – er det mulig da?

Det er nok ikke den helt optimale kombinasjonen. Sendte en «søknad» til coach om å flytte cheatmealet mitt til fredag denne uken, og jeg fikk tommel opp. Så da ble jo den haken løst. Jeg er litt rar slik. Må ha «lov». Om ikke hadde jeg droppet det. Hadde ikke tatt sjansen på å ødelegge noe!

Men jeg frotser ikke i maten, og nyter heller ikke akohol. Orker rett og slett ikke tanken på å være 2 kg tyngre søndag av alt vannet og saltet nå når jeg er så godt i gang. Krysser fingrene for at det er både kalkun og søtpoteter blant alt pinnekjøttet og ribba :) Skrullette og spiseforstyrret? Nei, på ingen måte. Men har man først valgt denne idretten, og levesettet, må man rett og slett tenke seg en ekstra gang om hva man putter i seg. Slik er det bare.

Men diett er ikke lik festbrems! Jeg er jo ikke typen som gjemmer meg bak gardinen uansett. Fest er fest :)

Fant heldigvis noe i skapet som passet noen lunde. Ikke lett, for kroppen har jo forandret seg litt kan man si :) Vil i alle fall ikke kaste bort penger på å kjøpe noe nytt, før jeg har funne ut hva som er det nye meg fysisk sett. Men det får bli etter konkurransen.

Men nå må jeg løpe så jeg ikke går glipp av noe :) imageGod fredagskveld, og skål fra meg til dere (med Pepsi Max i glasset :)

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *