Fritid

Med mål om å få full kontroll!

Plutselig var det søndag igjen, hjelpe meg! I dag var målet å våkne med full kontroll puls, og det klarte jeg. Jeg klarte også å holde på den følelsen så godt at klokken ble 13 før jeg satte meg ned med pc`en for å jobbe.

Men før det gikk jeg en nydelig tur i «hagen min». Er så heldig å ha ett svært golfområde rett utenfor hageporten. Tar ca 20 min med rusling å gå rundt «golfvannet» som er en super lengde både for en tur før frokost, sånn midt på dagen avbrekk eller før leggetid.I dag hadde jeg med gamlemor, altså bikkja, og vi tok oss endatil tid til å sette oss ned på en av benkene. Ikke hver dag man kan observere skigåere i lavlandet i Bergen. Bare vakkert.

Ellers er jeg nå ferdig med en av deadlinene denne heftige perioden, og om 5 dager kan jeg ha en normal aktiv hverdag igjen. Fortsatt fullt program, jeg digger det, men ikke så hektisk som dette.

Målet for uken når det kommer til kost og trening  er fremdeles det samme – les mer om det her – men denne uken skal jeg også få inn litt egenpleie i det hektiske programmet.

Håper søndagen din har vært like fin som min! Å kjenne på full kontroll puls når det er så hektisk er bare super digg.

Skylder på at det er den herlige effekten av livsstilen min <3

Pst: du vet at du kan få oppskriften på treningen min og kostholdet mitt sant? Last ned gratis tips her! :)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *