Bodyfitness,  Mat,  Trening

Min favoritt!

Lovet dere i går at dere skulle bli presentert min favoritt benøvelse. Her har dere en videosnutt av den – Leg Extension !

Trente alene i dag så måtte filme utførelsen selv, så fikk ikke vist dere øvelsen fra ulike vinkler. De viktigste er å holde igjen på toppen et par sekund når bena er strake, og ta det rooooolig på tilbakeveien. – Gjerne enda roligere enn det jeg gjør på filmen som viser mitt oppvarmingssett. Min coach sier: Du skal si Evvvyyyy Theeereeessseeeee på vei nedover – ikke Ida :)

Min coach har også lært meg å variere øvelsen med å vri bena innover (tærna mot hverandre), ha bena rett frem (som på filmen) og utover (tærne fra hverandre). Du vil da kjenne godt at det tar ulike steder på lårene. Good!:) Verdens beste øvelse for meg!

Sola skinte godt så det var LITT kjedelig må jeg innrømme, å måtte gå inn for å trene  – men da hadde jeg noe fint å kikke ut på, og drømme meg litt bort i pausene mellom settene.

image

 

Planene for dagen har jo gått supert så langt denne uken. Er ikke helt i variasjonshumør i matveien for tiden – det går i bølger – men til lunsj 1 og 3 i morgen blir det kylling og grønnsaker + speltlomper. Bildet viser favorittene mine når det kommer til grønnsaker, og jeg tilbereder de helst med å gi de en rask fres i en stor stekepanne. MÅ du bruke olje/smør, så anbefaler jeg 1 ss rapsolje, eller smør pannen lett med et super tynt lag med smør.

IMG_4431

Matplan torsdag:

  • Havregrynsgrøt til frokost + proteinshake
  • Lunsj 1+3 + middag: kylling, grønnsker og speltlomper (til lunsj) og ris (til middag)
  • Skyr og mandler + 1 frukt til mellommåltid
  • Kvelds: Cottagecheese blandet med litt mager vaniljekesam + mandler (NAM NAM!!)

Trening:

  • Morgencardio i form av powerwalk
  • Kveldstrening: «Gå/spurt» intervaller 40 min

Gi gass! :)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *