Bodyfitness,  Mat,  Trening

Fargerik tirsdag!

Liker ikke at det mørkner gradvis tidligere og tidligere nå, så da er det bare en ting å gjøre: nyte at treningsklærmoten denne høsten går i knalle farger.

Treningsklær trenger IKKE være dyrt. Jeg elsker NIKE, men digger også treningstøyet til HM. Så i dag ble det rett og slett en ny treningstopp fra HM, og selvsagt måtte den på med en gang :) HM har veldig god kvalitet på treningsklærne sine, er rimelig (toppen på bildet koster kr 99) og mange kule mønstre, farger og varianter.

I dag gikk treningen i overkropp som planlagt, og følgende øvelser stod på programmet:

IMG_7648

  • Kroppshev – her varierer jeg med ulike grep
  • T-bar row
  • Strake skidrag kombinert med chestpull
  • Sidehev kombinert med fronthev
  • Sittende skulderpress

Er du usikker på øvelser er det bare å søke de opp på internett, og du finner videoer for de aller fleste øvelser.

Kroppshev
Smalt grep går mer på armmuskulatur, bredt grep går mest på ryggmuskulatur.

 

Plan for onsdag: I morgen kjører jeg samme plan for kosthold som i dag. Syntes nemlig det var kjempe godt med torsk, grønnsaker og speltlomper igjen til lunsj etter en litt for lang periode med speltlomper, salat og kylling.

Siden vi har rester igjen av karbonadedeig/grønnsak/pasta middagen i dag spiser jeg det i morgen også. Er med andre ord ikke like fantasifull hver dag, men det viktigste er å få i seg rett type og nok mat.

På treningsfronten blir det bendag (en av tre i uka), og jeg kan knapt vente for da står favorittøvelsen min for ben på listen :) Hvilken det er skal jeg vise deg i morgen!

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *