Motivasjon

Når verden står stille i 60 minutter

Se for deg at du ikke har en eneste tanke i 60 minutter annet enn rundt det du gjør der og da.

Ikke tenker du på hva du skal gjøre senere på dagen. Ikke tenker du på hva du skal lage til middag. Ikke bekymrer du deg. Ikke føler du noe som helst. Bare er der du er der og da. Hundre prosent fokusert.

Og når du er ferdig må du riste tankene dine litt i live igjen. Du føler at du trår ut av en boble, eller våkner fra en drømmløs søvn.

Full av energi tross sliten fra topp til tå.

Lykkelig, Glad for at du har gjort det du gjorde. Men likevel vært så borte at du lurer på om det har skjedd noe i verden imens du var «borte».

Akkurat slik har jeg det når jeg er på boksetrening. Hadde ikke trodd det var mulig. JEG ikke tenke på noe annet enn det som skjer her og nå!

Boksing krever full konsentrasjon. Teknikk teknikk teknikk. Om ikke får du jo deg en på tryne til slutt ;)

Så for hun som ikke passer for yoga eller andre type mindfullness type treninger – dette er min greier for total avkobling.

Så jeg kommer til å savne en uke nå uten boksetreningen. Coach skal ha vinterferie. Men jeg har jo boksehanskene mine, så jeg kan jo trene på sekken selv. Blir digg.

Kjekt å kjenne at man savner noe når det er borte. Da vet jo man at det er riktig.

Smiler til en venn på SNAP på vei til styrketrening. Elsker søndagsøkten min: push press, stående roing, knebøy og glute brigde + litt annet knask :)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *