Motivasjon

Bli din egen hverdagscoach!

Jeg er helfrelst på hverdagscoaching av meg selv. Uten det hadde jeg ALDRI kunnet oppnådd drømmen min, og klare å kombinere det med full job og familieliv. Hverdagscoaching av meg selv har også gitt meg den aktive hverdag jeg elsker å leve, men ikke en stresset hverdag. Med en god masterplan har jeg rukket det meste, uten at det har gått på bekostning av det jeg har hatt som topp prioriteter for det livet jeg ønsker å leve sammen med familien min.

Slik gjør jeg det:

Søndag kveld setter jeg meg ned og lager en fin plan for uken. For meg innbefatter det 3 områder som er viktig for meg å fokusere på i min fritid: trening, kosthold og huslige/vennskaplige/familieære ting.

Jeg vil ha plass til mest mulig. Det er en utfordring. Av og til må jeg innse på torsdager at planen min må justeres, men det har blitt mindre og mindre av det etter hvert som jeg har blitt bedre på planleggingen.

Slik ser min plan for kommende uke ut:Hverdagscoaching 1Prøv du også da! Du rekker det før du legger deg :)

Se tidligere innlegg om min treningsplan og kostholdsplan. Treningsplanen blir litt justert denne uken i form av å redusere litt på cardio. Matplanen holder jeg ved med noen innslag av endringer – dog ikke i form av mer usunne varianter, men det jeg blir inspirert til å lage iløpet av uken. Bare å følge med for tips :)

Ønsker deg en riktig god start på uken. Husk at hver liten endring gjelder for å få deg dit du ønsker <3

Del dette;

4 Comments

  • evytherese

   Så bra! Bare å prøve! Synest du det er for mye med mange mål, ja så start med en ting som er viktig for deg men som du har vanskelig for å få tid til :) Lykke til!

 • Lene

  Hvorfor kutter du ut søtstoffer? Sukrin for eksempel er jo naturlig? drikker du ikke fun light, sukkerfri brus eller spiser skyr heller da?

  • evytherese

   Hei Lene, jeg er ikke helt fanatisk når det kommer til dette – la meg understreke det. Jeg spiser det jeg får servert av andre f eks, men der jeg kan velge selv unngår jeg etter søtstoffer etter beste evne. Jeg spiser Skyr innimellom, som når jeg er på farten og må ha noen enkelt i hånden fra butikken, men er jeg hjemme spiser jeg kesam. Fun light drakk jeg under dietten, men det er en unntakstiltand. Det er kjent at jeg er Cola light avhengig, men dette er noe jeg jobber med. Nå er jeg nede i å holde meg til dette i hovedsak i helgene.

   Jeg holder meg unna søtstoffer ut fra egen erfaring hvor mye bedre kroppen fungerer uten, enn med. All sødme som er tatt ut av sin naturlige sammenheng, er kunstig, selv om stoffet i seg selv er naturlig. Når vi spiser banan f eks, er det søtning i sin naturlige form. Et hvitt pulver som er tatt ut av sin sammenheng, er kunstig. Erythritol finnes naturlig i pærer, men alle de gunstige plantestoffene som virker sammen med søtsmaken, har jo blitt igjen i pæra. Sunnhet handler ikke om kalorier alene. Da er det mye bedre å telle næringsstoffer – også for den som vil gå ned i vekt. Søtsmak uten kalorier viser seg å påvirke kroppens naturlige “kaloriteller” negativt, slik at man spiser mer og kanskje går opp i vekt. Sukrin er et godt alternativ for de med diabetes. La meg understreke det, men for oss andre er det bedre «å ta noen dråper honning» i teen.

   Det er på dette området, å gå fra kcal telling til næringsstoff fokus, at jeg har funnet min fysiske form. Før fitness spiste jeg sunt, men alt for lite og med for mye fokus på kcal. Nå spiser jeg sunt men mye, fordi jeg spiser riktig.
   Håper dette var litt forklaring på det du lurte på Lene :) Ønsker deg en strålende dag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *