Bodyfitness

Plan for onseason uke 1

Yeah – herlig med mandag! Ny uke, og nye muligheter og ikke minst: ONSEASON!

Startet første onseason uke med trening for overkropp, 5×10 reps, 45 sek pause mellom settene og følgende øvelser:image image image imageimage image image image image image image image image image image image image

…og det beste: kjenner ikke noe i armen!!

Lovte jo dere matplanen min. Kjører på en uke til med litt mye fisk for å komme litt godt i gang. Fra neste uke av blir det mer variert til lunsjene mine også.

PicMonkey CollageTreningsplanen skal dere få i morgen da den ikke er helt klar ennå. Planen min for trening i morgen er cardiodag med 30 min lunsjcardio, der jeg går raskt, og 60 min intervaller i form av gå/jogg om kvelden.

Prøv dette du også da så kan vi gjøre det «sammen»!

Hilsen meg som smiler fra øre til øre igjen <3

 

Del dette;

10 kommentarer

 • Grete

  Hei Evy.

  Du er utrolig inspirerende :)
  Nå skal jeg i gang for første (og sikkert siste) gang begynne på onseason selv. Jeg gleder meg masse :) Blir spennende :)

  Vil igjen takke for Nike toppen jeg fikk av deg, den er flittig brukt, passet helt perfekt :)

  Mvh

  Grete

 • Veronica

  Hei,

  Kom over bloggen din for litt over en uke siden – og må si meg inspirert :) Er ei jente på snart 40, som er vel over gjennomsnittet interessert i styrke og kosthold. Godt å se at det er flere over 25 som også har! Gleder meg til å følge deg frem til september, og håper på gode tips innenfor både mat og trening. Kunne du ha lagt ut oppskrift på f.eks matboksene som du har med deg på jobb? Jeg har også med det, men det går en del i tunfisk salat og knekkebrød, salat med skinke/egg/reker og karbonadedeig m/grønnsaker. Tar gjerne imot forslag!

  Heier på deg!

 • Eli

  Hei, fy søren du er sprek! Helt rå? Har lyst til å lage meg sånne fargerike planer selv, hvilke dataprogram lager du de i?

 • Kathrine

  Hei !
  Du er flink :) !
  Hva spiser du til mellommåltid når du er på diett ?

  Mvh Kathrine

  • evytherese

   Hei Mia, onseason er et begrep vi fitnessutøvere bruker for perioden der vi er på spesiell diett/matplan som en del av forberedelsene frem til fitnesskonkurranse :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *