Trening

Se dagens venninne sirkel økt!

Jeg digger venninnene mine for alt de er. Mine venninner ulike og gir livet mitt ulike dimensjoner.

Felles med henne jeg hengte med i dag er ikke bare at vi begge er sunnmøringer, men hun er like hekta på trening som meg. Super spek! Aktiv. Herlig. Dyktig. Står på. Gjør sitt beste. Smiler selv om livet går i bølger. Akkurat som alle de andre venninnene mine <3

Jeg elsker jenter som er JA mennesker. OG så mye mye mer. Just love them og all energien de gir!

Skal man få tid til å møtes i hverdagen må det bli på trening for oss, for ingen skipper en god økt for en kaffe kan du si.

OG her har dere dagens felles treningsøkt. Så da kjør vi på!

Ta med en venninne du også og prøv – vil gjerne høre hva dere synes! <3

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *