Fritid

Siste dager sammen

I dag har jeg rett og slett en fridag fra jobben, og planen er å bare være husmor, sulle hjemme og samle tankene litt. Og jada, klart jeg skal trene også ;) Kjenner godt på kroppen at jeg har sovet lenge i dag og har tenkt å gi helgen en veldig god start for meg selv.

image
Solen jobber fremdeles på bak skyene, men deilig å nyte kaffien ute igjen – ikke minst ha tid <3
image
Hit men ikke lenger :) Lilli vet at hun ikke får gå inn på kjøkkenet, så da setter hun seg rett utenfor og enter på at vi skal komme ut til henne :)

imageNå er det bare 14 dager til eldstemann flytter hjemme ifra og han har også fri fra skole og eksamenslesing i dag. Vi har kost oss med frokost sammen, og litt husarbeid. Han er RÅ på å hjelpe til, og faktisk en av de mannfolk (må jo kunne kalle han det når han er over 18 år og mer enn 190 høy :) i denne verden man ikke trenger å SI hva som skal gjøres eller BE om hjelp. Han bare gjør det. image image

image
Grøt av havremel og bringebær toppet med banan og kanel – hmmmm :)

Begge guttene våre er supre slik. De har siden de var små vært vant med at det ofte er bare vi 3 hjemme. Min mann har alltid vært mye på farten på jobbreiser – ofte i lange perioder av gangen. Vi har derfor vært ett godt team, og de har måttet tidlig hjelpe til med daglige plikter for å få hverdagen til å gå rundt. Vi har jo ikke noe familie i nærheten som kan trå til på kort varsel.image

Sommeren er på vei til Bergen i dag, iallefall for en dag, så får prøve å skynde meg litt med det jeg MÅ få unna i dag så jeg kan nyte terasselivet senere. Min king size solseng roper til meg! Blir kjekt å hoppe inn i en normal bikini i normal størrelse igjen :)

 

Del dette;

2 kommentarer

    • evytherese

      Hei, jeg bruker 40 gr havremel og 100 gr bær. Denne ble toppet med en liten banan. Like godt som det ser ut til :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *