Fritid,  Mat

Mangfoldig lørdagskos

Sov lenge i dag – veldig lenge for å være meg :) Sover fortiden utrolig godt og lenge. Kjenner meg ikke helt igjen. Hele huset sover. Som en gjeng bjørner i hi. Men på feil tid kan man si. Henger nok sammen med at det er mye som skjer for tiden. Ikke bare fysiske utskeielser som gjør en trøtt. Også tanker tar på, men på en noe annen måte.

Nydelig start på dagen iallefall. Dro meg godt i sengen. Ringte en kjær venninne som har vært i Afrika, og sett på helsesitusajonen der. Mange inntrykk og opplevelser å fordøye og fortelle om. Tankevekkende. Blir spennende å høre mer når hun kommer på besøk i morgen.

Det ble så gutta som måtte vente på meg for å komme seg avgårde på trening, men ikke snakk om at jeg drar på styrketrening uten en skikkelig frokost i kroppen. image

Vi dro til gamle trakter for å trene. Alltid kjekt å trene i omgivelser som bare gir deg gode minner og assosiasjoner. Forsvaret gav oss mange gode år også som familie.

image
Ikke enig, men kjempe kul tekst på veggen ved møllene!
image
Noen som ikke får lyst til å trene når man ser og leser dette? <3

Huset ble striglet i går så da kan resten av dagen brukes til hva vi måtte ønske. Jeg har tørket frukt til lørdagsdigg. Typisk meg å ikke klare å vente til kvelden med å smake så måtte lage meg et måltid med godsakene. Hva det ble kan du se i filmen her :)image image image image

Blir en lang intervalløkt ute før jeg tar kvelden. Status etter første uke på «diett ligt» er at styrkeøktene har vært knall, men jeg har sviktet litt cardiomessig. Men uken er ikke over ennå. Vekten viser minus 1 kg.  Fra neste uke blir det onseason «uten light». Noe midt imellom passer ikke meg. Forstår egentlig ikke at jeg gadd prøve en gang :) Tror det er det som stopper mange å nå sine mål. Man tillater seg å ikke være «helt på» innimellom som resulterer i at man gjør det halvveis. Da er det mer meg å kjøre på for fullt etter planen, og heller se fremover om feilskjær skulle skje.

Bare 15 uker, 6 dager igjen til scenetid. DET kommer til å gå fort! Men mange blogginnlegg igjen før den tid! ;)

Del dette;

2 kommentarer

  • anne-sofie

    Så deilig :) hva setter du ovnen på for å lage banan-chipsene ? :) takk for tips !

    • evytherese

      Hei Anne Sofie, de fleste frukt tørker best på 5-60 grader i ca 2 timer. Ha døren på gløtt og bruk gjerne varmluft. Nyt :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *