Fritid

Slik fikser jeg party en helg!

Årets venninnejulebord i Stavanger gikk av stabelen i helgen, og tradisjonen tro ble det en høylytt kveld…. :)

Alle skal være med å lage til alt, fra pådekking av bord til matlaging. Siden det er fylt kalkun på ekte dansk vis som blir servert så sier det seg selv at dette tar timer. Timer som jeg dessverre måtte tilbringe ventende på fly. Men kom likevel tidsnok til min oppgave som er å lage sunnere waldorfsalat.

Nytt av året er at jeg ikke var på konkurransdiett.  Men denne maten har jeg kunne spist alle år likevel siden det er heeeeelt innafor. Å servere så sunn mat på julebord er knall, og begrenser også den totale «skaden» noe :) God mat er ikke synonymt med fet og kaloriholdig mat selv til fest!

Når slike helger er i vente, det det sosiale står i fokus, har jeg fire viktige tiltak.

1) Legge alle treninger tidlig i uken slik at planen kan sjekkes som fullført  før jeg drar.

2) Legger cheatday til den dagen festligheten er.

3) Passe på at dagen derpå blir fylt med maaaaaange skritt. Slik får jeg både frisk luft og forbrent bort det som ble inntatt på festen som ikke er bra for kroppen.

4) Være litt sparsommelig med maten dagen etter, og holde meg til sunne ting.

Så før jeg  dro hjem i dag ble det en super lett frokost og to timers gåtur i Stavanger sammen med god kollegaer fra Statoil tiden da jeg pendlet mellom Bergen og Stavanger. Herlig koselig dag!

Vel hjemme i Bergen igjen og huset er straks fylt for førjulskvelds med julegrøt.

Og i morgen, ja da er det intervaller og styrketrening igjen. Neste helg er jo det mer utskeielser :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *