Motivasjon

Snop, glitter og jeans :)

For en deilig dag! Har gjort mye, men ingenting – you see?

Jeg er litt sånn: har ikke gjort noe på en lørdag om jeg ikke har stelt i hus og hjem. Altså det jeg kaller fornuftige ting. Men jeg har faktisk gjort mye, men ikke fornuftige ting kanskje :) Eller jo, å være med venninner er fornuftig bruk av tid – og jeg var heldig å få med meg en av mine nærmeste på shopping i dag <3image
Jeg har rett og slett sullet i butikker, kjøpt inn glitter og stas + andre must haves til konkurransene. Skaffet meg nye oppskriftsbøker, for inspirasjon til sunn og deilig mat jeg kan lage etter konkurransene (gutta gleder seg til å få meg i sving på kjøkkenet igjen :). Blitt fristet til nye Nike sko og en ny jobb kjole, laget digg lørdagsmiddag til gutta som har stått på med nedskjæring av trær på tomten + selvsagt trent da. En morgencardio og en intervallrunde i solen – deeeeeeilig <3image image
imageIkke minst har det vært deilig å gå loosfit kledd. Vi har ganske pen kleskode på jobben, så det er deilig å kunne gå litt mer relaxed kledd en lørdag – som IKKE er treningsklær.Outfit 002  Outfit 007 Outfit 003
Så nå sitter jeg i sofakroken full av energi, og med gode og mette gutter rundt meg. Har rett og slett vært en oppladingsdag kjenner jeg.

Det eneste jeg mangler nå er deilig mint sjokolade ;) Men de pakkene får jeg legge i hamstreposen min til neste søndag :) Hmmmmmm :)
image

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *