Mat,  Trening

Tips til venninnelunsj

Så langt i dag har jeg tilbringet søndagen sammen med flotte og herlige jenter. Først på vårens siste Fitnessfruetrening som du kan se glimt fra her. Yepp, vi har det like gøy som det ser ut til, og det samtidig som vi er svette og slitne. 30 minutter er alt som skal til :)

Da jeg kom hjem fikk jeg etterlengtet besøk av en kjær venninne som det blir alt for lenge mellom hver gang jeg møter. Har man besøk liker jo man å lage noe godt. For meg blir det alltid like spennende hva det ender opp med, men å ta det man har i kjøleskapet uten å tenke så mye fungerer oftes best. image image

Jeg wooket lett paprika og gulrot som jeg blandet litt rødløk i før jeg la det på fatet. 1/2 avokado med litt sitronpepper og solsikkefrø på. 1 ss mager kesam som jeg klemte litt lime saft over. et par fikener og dadler, 1 egg og 1 skive røkt laks med litt krydder på. Godt og enkelt. I glasset hadde vi vann med lime.

image
Klar for å se transformasjon? La oss hente frem igjen dette bildet om 15 uker 5 dager ….. :)

Matboksene til i morgen er klare i kjølskapet, og det er enda noen timer til leggetid. Jeg har en trening til på programmet i dag, så må straks pakke baggen og ta turen til SATS. Kjenner at jeg er super klar for «onseason max» igjen nå selv om det betyr at fokuset må bort fra skålen med dadler…… :)

Men det sies jo at selvvalgt er velvalgt ;)

Del dette;

3 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *