Bodyfitness

Bilturmat med litt humor :)

Fikk noen rare blikk på parkeringsplassen i Førde i går :)

Gutta ville ha softis….. Siden jeg er iselsker var det bare å stålsette seg. Heldigvis var det tid for kveldsmat

Med meg i baggen hadde jeg en pakke fryste bringebær. Bærene var helt perfekt tint. Jeg kjøpte så kesam på butikkene, slengte så vekten på panseret, veide opp riktig mengde med kesam og helte over bærene. Dette er en perfekt og sunnere erstatning for is. image

imageDamene i bilen sendte meg noen rare blikk da jeg begynte å veie maten,  og vet du – det forstår jeg veldig godt! Dette er komisk, men man gjør det som må til vettu :)

imageimageFra morsomhetene til litt alvor….. Fitnessdiett eller ei…… Det med å velge og finne sunne løsninger også når man er på farten, mener jeg er en av de viktigste endringene og grepene man må gjøre dersom vektreduksjon og/eller en sunnere livsstil i matveien er målet.

Jeg kunne iallfall ikke ha  spist is hver gang jeg har lyst på! Da hadde det nok blitt 1 liter hver kveld :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *