Bodyfitness

Se min matplan!

Konkurransene er over for denne gang og som alle rundt meg sier det: nå kan du spise HVA du vil :) Ja, det kan jeg, og ja det gjør jeg. Men hva jeg vil er skikkelig mat – og litt snop og is av og til :)

Det betyr at matboksene er med meg på jobb, på byturer og på bilturer.

Hvorfor? Jeg har jobbet knallhardt for den fysikken jeg har nå. Jeg stortrives med å være i kjempe god form både styrke og kondisjonsmessig. Jeg har IKKE tenkt å slenge den på bålet. Helårsformen skal finnes (tror jeg er der nå – kjennes slik ut:), og det skal bygges videre ;)

Her er det typiske jeg spiser i løpet av en dag – med noen variasjoner innimellom ved lunsjavtaler, og på lørdager. Da blir det ofte mer salater og sushi med i bildet.  Altså mye deilig mat i alle mulige farger og varianter. Ingen vaffler av plastikk ingredienser (beklager, det er det jeg kaller «sukrin/proteinpulver/waldenfarm maten» som florerer på nettet). Matplan

Hjemmelaget proteinshake? Yes, kommer på bloggen en dag – også de hjemmelagde speltlompene. Så bare å kikke innom her så du ikke går glipp av det :)

Del dette;

4 kommentarer

 • Hverdagstreneren

  Hei!
  Først gratulerer med oppnådd mål! Vet det krever enormt på alle plan!

  Anser du ikke f.eks sukrin som en god erstatning til sukker? Er bare nyskjerrig :)
  Bruker det selv masse som søtning (f.eks i kesam, cottage cheese) og er kjempefornøyd med å styre unna sukker på denne måten.

  • evytherese

   Hei Anita, tusen takk! :) Før brukte jeg sukrin og tilsvarende ofte. Men etter å opplevd negative reaksjoner i kroppen på dette samt tilegnet meg mer kunnskap blant anet via å følge Berit Norstrand sin kostholdsråd har vi kuttet dette så og si helt ut – resultatene har blitt der etter (positivt).Les mer om dette blant annet her: http://beritnordstrand.no/naturens-sodme-i-planten-eller-som-pulver/ Vi bruker nå BARE bær og honning som søtning i mat. Anbefaler deg å prøve! :)

 • slu

  Hei.
  Utrulig mange som mener at hvis man ikke spiser sukker, smult, loff, halvfabrikate produkter og godterier hver dag så spiser man ikke det man vil. Spiser ALLTID det jeg vil/har lyst på, men det er reine produkter, hjemmelaget(ingen pose supper/sauser osv)da veit man hva man får i seg. Og tar ikke lang tid heller. Kuttet hvetemel og bruker stort sett bare mandelmel, kokosmel osv eller spelt grov og fin type. Havremel og havregryn er super til feks pizza bunn. Ønsker deg lykke til vidre :-) Viktig å finne hverdags kroppen :-)

  • evytherese

   Så enig så enig da det ikke finnes en generell definisjon på hva kos «inneholder» og som kan gjelde for alle. Kos er at man gjør det man er mest lykkelig med. Om det av og til avviker fra det de fleste anser som kos gjør det ikke til mindre kos for den det gjelder :) Riktig god helg til deg!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *