Fritid

Mitt hottest «hold vekten i ferien» tips

En uke til i jobb, og så er det ferietid. Helt ærlig har jeg nok aldri før kjent så stort behov for sommerferie noen gang! Vi har ikke lagt noen spesielle ferieplaner ennå, men tar det litt som det kommer i år. Men en ting er sikkert, og det er at det blir en del bilturer – som til Sunnmøre.image

Jeg får mange spørsmål om hvordan holde vekten i løpet av ferien. Mitt hotteste tips utenom matboks i baggen er at man stikker innom en matvarebutikk når man trenger et mellommåltid eller lunsj, og ikke cafeen, bakeren eller bensinstasjonen.image

I butikken finner man cottage cheese, frukt, kesam, nøtter, bær og andre næringsrike og sunne produkter. Både penger og kcal blir da spart.

En flott dame jeg hjelper med livsstilsendring sendte meg en stolt melding tidligere i uken: «Evy, i dag var jeg på farten og ble sulten. Da stoppe jeg på Kiwi og kjøpte meg en banan. Tidligere ville det 100% sikkert vært en sjokolade» Hurra! Det er akkurat det en sunn livsstil handler om. Å ta de smarte valgene for sine helse – også i ferien.

God fredagskveld :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *