Motivasjon,  Trening

Min naturlige avhengighet

Min uke har ett tett program. Søndag er som sagt min valgte første dag i uka. Jeg bestemte jeg meg derfor tidlig i prosessen å starte den på best mulig måte. Det har endt i en avhengighet av den friske og naturlige sorten: Søndagspowerwalk før frokost i nydelig natur.

image
Å holde følge med denne tassen som er vant med å løpe flere mil på tur er ikke lett, men hun hjelper meg å holde tempoet mitt oppe. Øker jeg så øker hun, så hun er helt uslåelig! <3

Jeg har ikke morgencardio på programmet nå, men denne søndagsturen dropper jeg aldri. Velger å tro at coach synest det er helt greit :)

Vi er utrolig heldige å ha det flotteste turområdet du kan tenke deg rett utenfor inngangsdøra. Bilfritt, naturopplevelse, stillhet og myk tursti i en herlig blanding.

image
Ikke noe fare for beinhinnebetennelse på dette underlaget!

Regn, som i dag, lar jeg ikke være noe hinder. Det er ubeskrivelig å gå rett fra sengen og ut i frisk luft.

image
Dagens spenst utfordring…… :)

I dag hadde jeg med meg to livvakter – heldige meg! Som regel har jeg med bare en :)

Det har blitt en god ting å kombinere denne powerwalken med å samle oss, og bli enige om den kommende ukens prioriteringer og planer. Blir sjeldent diskusjoner rundt de når man har frisk luft og nydelige høstfarger rundt seg :)

image

image

Nå har jeg fått i meg en deilig kopp Cafe mocca ala Pippi sammen med en stor porsjon havregryngsrøt.

Neste stopp er SATS for bentrening og intervaller. Så skal jeg bruke resten av dagen på litt husarbeid, samt det nye prosjektet mitt som foreløbig er hemmelig…. :)

Ja, og så må jeg ikke glemme at det står enda en cardioøkt til på programmet før jeg kan ta søndagskveld i sofaen! En liten time må den vare. Blir aldri tid til å kjede seg her i hus!

image

God og aktiv søndag til deg også! Husk at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær….. ;)

Del dette;

2 Comments

    • evytherese

      Hei Lene, ja – vi bor rett ved golfbanen, så turene mine starter på stien rundt golfbanen, og går videre opp til Siljustøl og parkanlegget der. Nydelig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *