Mat

Slik slipper du å stresse!

INGEN rekker alt. Det er umulig å både skulle lage NYE sunne fristende måltid hver dag om du har en normal jobb, skal trene 1,5 t hver dag inkludert transport til og fra alle aktiviteter, samt huslige sysler – om du har flere å ta ansvar for enn deg selv da. Vi kan få tid til mye om vi strukturerer oss, men vi må velge.

Derfor velger jeg å spise mye likt. Variasjoner er forbeholdt helger med bedre tid.

Derfor er mitt smarteste grep for det å heller variere rundt et tema matvarer. Som cottage cheese favoritten min. Jeg spiser minst et måltid om dagen med cottage cheese. Derfor elsker jeg å få tips til variasjon.

Slik stresser jeg mindre med å skulle  sette meg inn i nye sunne oppskrifter. Men får likevel den variasjonen som skal til for at jeg ikke går lei.

Så slutt å stresse du også :) Finn dine sunne varianter og varier i vei <3

En favoritt ingrediens til cottage cheese er druer og stang selleri – toppet med cashew nøtter og blåbær er jo det hele himmelsk. Bytter du ut blåbær med epler har du plutselig en Waldorfsalat light!

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *