Motivasjon

Snopekutt

Ja, jeg er ei snopeguri. Slik er det bare.

Det er grunnen til at jeg har cheatdays etc for å gi meg LITT av det som jeg er så glad i da MYE vil gjøre til at jeg spiser smågodt hver eneste dag.

Yepp, så gærn`t er det.

Men vi har alle vårt, og det viktige er å være bevisst på det og ha kontroll på det. Det har jeg. NÅR jeg tar kontroll. Når jeg slipper kontrollen er jeg umettelig. Blir ikke kvalm en gang.

Siden NM har jeg spist en sunn base med det jeg trenger i riktig fordeling. På toppen av det har jeg spist det jeg har hatt lyst på av søtsaker.

Fordi det har vært bevisst at jeg skal legge på meg, og fordi jeg vil gi meg selv den friheten etter flere år uten mulighet til å alltid gjøre det som gir meg mest verdi når det kommer av kjærligheten til snop ;)

Så nå må jeg på en liten avvenning da jeg ikke trenger snopet til å legge på meg lenger, og jeg finner ikke noe som helst slags fornuftig rasjonale i å spise snop hver dag. Trust me – jeg har søkt over alt for å finne gode belegg ;) Hehe.

Så nå har jeg og den gode venninnen min  Lisbet gitt hverandre lovnad på en sukker rehab på 14 dager. Lenge nok for oss, men nok til at vi har kontroll igjen, og ikke sukker kontroll på oss.

Etter de 14 dagene er det å gå over til en cheatday i uken igjen. Som uten tvil er det sunneste og beste – om man ikke kutter snop helt da :)

Bortsett fra snopet er kosthold mitt så og si sukkerfritt (av den kunstige varianten)  – heller ingen erstatninger annet enn honning, frukt og bær. Så nå er det bare snopet som gjelder å få bort. Heldigvis hjelper cafe latte og ferskpresset juice masse!

Straffen for brudd på avtalen? Den må gi den andre kr 5000. Straff som svir nok til at den garantert ikke blir brudt.

For det betyr jo 5000 kr mindre på shopping, sant (eller snop ;)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *