Mat

Sommerlig lett mellommåltid

Solen skinner godt her i Bergen, og det har faktisk vært 18 grader i skyggen i dag! Da blir jeg inspirert til å lage meg lette og gode mellommåltid, og satser på at været holder seg til morgen også. Da skal jeg dingle med bena utenfor bryggekanten. Er så heldig at kontoret der jeg jobber ligger helt ved sjøen. Blir nydelig å tilbringe lunsjene ute på kaien fremover!image

image

image

Så enkelt kan det gjøres! Speltlomper, røkt laks, paprika og Philadelphia light smøreost. 2 stk pr mellommåltid gir meg den energien jeg trenger mellom frokost og lunsj, og lunsj og middag. For mange små måltider er jo det som holder forbrenningen oppe! :)

Del dette;

Én kommentar

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *